به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان قزوين، با بيان اين مطلب گفت: در استان قزوين بسياري از مناطق طبيعتگردي نظير غاز قلعه کرد، غار عباس‌آباد، منطقه حفاظت شده با شکل، روستاي اندج، طارم سفلي ورودبار هنوز فاقد طرح‌هاي مطالعاتي است و اين امر سبب شده تقريباً هيچ اقدامي براي توسعه اين مناطق انجام نگيرد.

\"محمدبهرام‌زاده\"، با اشاره به مشکلات موجود در مناطق طبيعتگردي گفت: بسياري از مناطق نظير غار قلعه کرد و غار عباس‌آباد، جز خدمات پذيرايي شهر آبگرم، منطقه‌هاي فاقد امکانات اقامتي است. اين غار در محور ترانزيتي قزوين- همدان قرار گرفته است که عموماً گردشگران منطقه در فصل بهار و تابستان وارد اين غار مي‌شوند.

وي افزود: منطقه حفاظت شده باشگل که در غرب شهرستان‌ تاکستان و در عرصه‌هاي به وسعت تقريبي 27 هزار هکتار گسترده است در همه فصول سال مورد بازديد گردشگران قرار مي‌گيرد. در اين منطقه تنها يک هتل يک ستاره و يک ميهمانسراي جهانگردي وجود دارد که هيچيک نمي‌توانند پاسخگوي نيازهاي مسافران و طبيعتگردان اين منطقه باشد.

بهرام‌زاده درباره درياچه اوان گفت: اين درياچه بيش از 70 هزار متر مربع مساحت دارد که از محيط خارج خود، آبي را به‌طور مستقيم دريافت نمي‌کند و تنها از آب چشمه‌هاي کف درياچه تغذيه مي‌شود. اين درياچه در همه فصول، جز زمستان مورد بازديد گردشگران قرار مي‌گيرد. تاکنون تنها تدابيري را انديشيده‌ايم که با تجهيزخانه‌هاي روستايي امکان اقامت گردشگران فراهم شود.

وي با اشاره به انجام طرح مطالعاتي در درياچه اوان خاطرنشان کرد: درياچه اوان 4 روستاي مجاور آن، يعني روستاي اوان، وربن، زواردشت و زرآباد ازسوي مهندسان مشاور مورد مطالعه قرار گرفته است.

بهرام‌زاده درباره روستاي اندج گفت: روستاي اندج که به‌دليل همجواري با صخره‌هاي عظيم و دره‌ اندج‌رود که چهره زيبايي از طبيعت بکر را به تصوير کشيده و مورد بازديد بسياري از زمين‌شناسان بوده، متأسفانه تاکنون حق يک واحد خدماتي و اقامتي نيز نداشته است.

M/R/103






انتهای پیام/

کد خبر 1386041326